På gång under året - Hjorthmusic

Go to content

Main menu:

Aktuellt
På gång under året

Eftersom vi befinner oss i en svår pandemi så är det mest studiojobb, videopyssel och online-arbete (inspelningar och undervisning) som pågår på Hjorthmusic just nu.

Just nu

Gunnar jobbar med slutputsen på Viveca och Henrik Elliots album Bossa på svenska, och den första singeln (Med mörkret omkring) är planerad att släppas inom de närmaste veckorna.

December

En julsingel tillsammans med basisten och sångaren Magnus Sjöquist är på gång – inspelningarna sker via nätsessions på VST-connect m.m.

Den årligt återkommande julkonserten med Vänner i Vinternatten på Kungsteatern i Karlskoga utgår med anledning av situationen med Covid – vi hoppas på 2021!

Gunnar har spelat in ett trestämmigt klassisk gitarr-intro till bandet At the gates kommande album #TNOB (kommer ut under 2021).

Våren

Den planerade fortsatta turnén med Teater Nolbys teaterföreställning Småstadslif som avbröts i våras (där Gunnar medverkar och har skrivit musiken) ser ut att bli framskjuten på obestämd tid p.g.a Covid. Förhoppningsvis kan turnén återupptas senare under året.

Om smittläget förbättras är planen att sätta upp Gustaf af Geijerstams Aldrig i lifvet på Teater Nolby under sommaren (med musik och en liten roll av Gunnar) och musiken kommer i så fall att skrivas under våren.

Back to content | Back to main menu