Spelningar - Hjorthmusic

Go to content
Spelningar

Frilansuppdrag

Jag åtar mig gärna att vara gitarrist i ditt konsertprojekt, och har lång erfarenhet av livejobb i många genrer, till exempel storbandsjazz, jazztrio, classic rock, blues, roots, pop, country, komp av solosångare, kammarmusik osv. Om du behöver tips på fler musiker så får du gärna tillgång till mitt kontaktnät. Jag ser alla uppdrag som lika viktiga, är van not- och plankningsläsare och är alltid FTT - förberedd, taggad och i tid!

Soloframträdande

Ibland vill man ha det enkelt och bara boka en musiker – varför inte en utbildad och rutinerad konsertgitarrist? Hör av dig och berätta vad du behöver!

Bokningar sker enklast via mejl till chops’at’gunnarhjorth.se* eller på telefon 070-7261015. Jag kan vara svår att nå direkt på telefon då mycket av det jag jobbar med kräver ljudlöst läge, men skriv ett sms eller lämna ett meddelande så hör jag av mig så fort jag kan. Jag följer helst Musikerförbundets rekommenderade tariff (eller bättre), kan resa (resekostnad tillkommer) och jobbar enbart mot faktura.

Caspártrion

Om du är intresserad av att boka ett framträdande av Caspártrion så kan du skicka en förfrågan till chops’at’gunnarhjorth.se*.

Trion kostar 7500 kr på faktura för en timmeslång konsert (resekostnader tillkommer), men det går förstås även att boka en annan programlängd enligt dina önskemål. Trions medlemmar är geografiskt lite utspridda, så hör gärna av dig i god tid! Du kan skicka din förfrågan till chops’at’gunnarhjorth.se* eller kontakta Gunnar på 070-7261015. Om du vill läsa mer om Caspártrion så kan du göra det här!

GoTon

Gitarrduon GoTon är alltid spelklar och redo att rycka ut - även med lite kortare varsel. Om du vill ha en kulturell upplevelse, pigga upp din utställning eller ditt event, vidga vyerna för dina elever eller anordna en konsert i din lokal så kanske GoTon kan vara det du letar efter. Duon kan spela akustiskt eller med förstärkning (med upp till 500 i publiken) och kostar cirka 3-5000kr på faktura beroende på programlängd och behov av förstärkning, plus resa. Bokningsförfrågningar kan riktas till chops’at’gunnarhjorth.se* eller 070-7261015. Du kan läsa mer om GoTon här!

* ’at’ ska förstås vara ett @ (vi skriver inte ut adressen helt för att undvika onödig spam)

Back to content